Potage de bacalla amb sigrions i espinacs:
ingredients essencials d'un bon potatge de bacallà, cigrons i espinacs:
Com no podia ser d'una altra manera, el nostre potatge semanasantero requereix de productes bàsics com són el bacallà, els cigrons i els espinacs, a més dels amaniments propis d'un guisat. Per als alquimistes de la cuina aquí van els ingredients ben detallats.
300 g de bacallà, que bé poden ser de la cua del peix, que és la part més barata.
500 g de cigrons secs.
2 cebes.
2 grans d'all.
1 tomàquet grandecito.
1 fulla de llorer.
1 cullerada sopera de farina.
Pebre vermell.
1 branqueta de julivert.
Sal i una mica de bicarbonat.
1 cullerada sopera de farina.
Pebre vermell.
1 branqueta de julivert.
Sal i una mica de bicarbonat.
Conill amb pollastre:
Ingredients:
1 Kg de llagosta
1 kg de conill
400 Gr d'arròs
1 Ceba petita
2 tomàquets madurs
1/2 Pebre verd
3 Alls
100 Gr de pèsols
1 Branca de julivert
12 Ametlles
1/2 Got de vi blanc sec
2 Cullerades de conyac
800 Cc. d'aigua
1 Fulla de llorer
safrà
Preparació:
Netejar i tallar la llagosta, es pot comprar ja preparada.
Trossejar el conill en 12 trossos i salpebrar.
Fregir el fetge del conill amb una gota d'oli només un moment.
A continuació picar en un morter al costat del fetge i els ous de la llagosta, les ametlles, un all pelat i el julivert.
Desfer amb el conyac i deixar-ho de banda.
Escalfar 8 cullerades d'oli en una paella i sofregir la llagosta durant 5 minuts a foc viu, girant de tant en tant.
Un cop llista, deixar la llagosta de banda.
Amb el mateix oli, sofregir el conill, quan agafi color, tirar també la ceba, dos alls, el pebrot verd, tot tallat en trossos molt petits i una fulla de llorer.
Deixar-ho al foc durant 5 minuts més i, seguidament, fer el vi.
Quan el vi s'hagi consumit gairebé íntegrament, afegir el tomàquet pelat i triturat i deixar-ho 5 minuts més.
Col · locar el sofregit en una paella, per unes sis persones, tirar l'arròs i sofregir un parell de minuts.
Seguidament, tirar l'aigua, ben calenta, la llagosta i els pèsols.
Deixar coure 5 minuts a foc ben viu i tirar la picada.
Col · locar la paella al forn a 190 º durant 10 minuts i deixar reposar 5 minuts més tapant la paella amb un drap net.
Ingredients:
1 kg de conill
400 Gr d'arròs
1 Ceba petita
2 tomàquets madurs
1/2 Pebre verd
3 Alls
100 Gr de pèsols
1 Branca de julivert
12 Ametlles
1/2 Got de vi blanc sec
2 Cullerades de conyac
800 Cc. d'aigua
1 Fulla de llorer
safrà
Preparació:
Netejar i tallar la llagosta, es pot comprar ja preparada.
Trossejar el conill en 12 trossos i salpebrar.
Fregir el fetge del conill amb una gota d'oli només un moment.
A continuació picar en un morter al costat del fetge i els ous de la llagosta, les ametlles, un all pelat i el julivert.
Desfer amb el conyac i deixar-ho de banda.
Escalfar 8 cullerades d'oli en una paella i sofregir la llagosta durant 5 minuts a foc viu, girant de tant en tant.
Un cop llista, deixar la llagosta de banda.
Amb el mateix oli, sofregir el conill, quan agafi color, tirar també la ceba, dos alls, el pebrot verd, tot tallat en trossos molt petits i una fulla de llorer.
Deixar-ho al foc durant 5 minuts més i, seguidament, fer el vi.
Quan el vi s'hagi consumit gairebé íntegrament, afegir el tomàquet pelat i triturat i deixar-ho 5 minuts més.
Col · locar el sofregit en una paella, per unes sis persones, tirar l'arròs i sofregir un parell de minuts.
Seguidament, tirar l'aigua, ben calenta, la llagosta i els pèsols.
Deixar coure 5 minuts a foc ben viu i tirar la picada.
Col · locar la paella al forn a 190 º durant 10 minuts i deixar reposar 5 minuts més tapant la paella amb un drap net.
No hay comentarios:
Publicar un comentario